10:36 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από τον κυκλώνα «Ιανό» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά σόου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακό σόου» την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, σε σημερινή της ανακοίνωση.

«Το επιτελικό κράτος της ΝΔ βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο» χωρίς μάλιστα να επιτρέψει την κάλυψη της επίσκεψης από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν «τόλμησε» να έρθει σε επαφή με πολίτες για να ακούσει τα προβλήματά τους.

«Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες».

Καταληκτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται στην ανακοίνωση του πως ο πρωθυπουργός αρκέστηκε μονάχα «να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας».

«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Tags:
πλημμύρες, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Καρδίτσα, κυκλώνας Ιανός, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK