08:37 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1012)
0 01
Βρείτε μας

Ενημέρωση για την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας καθώς και για την πορεία εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας παρείχαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας σε εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας  και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσαν σήμερα (24/9) εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς και για την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας.

Σχετικά με την κατάσταση του συστήματος Υγείας, μίλησε ο υπουργός, κ. Κικίλιας. Αναφέρθηκε στις ΜΕΘ και στις παρεμβάσεις που γίνονται για την αύξηση των κλινών καθώς και στις προσλήψεις που έγιναν ή που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκτός αυτών ο κ. Κικίλιας μίλησε και για τα τεστ κορονοϊού που διεξάγονται τα οποία έχουν παγιωθεί στα 12.000 περίπου, καθημερινά, όπως αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει επιδεινωθεί λόγω της αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες βδομάδες, ειδικά στην Αττική.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και ζήτησε συντονισμένη αντίδραση για τις ψευδείς ειδήσεις που διακινούνται σχετικά με την πανδημία.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1012)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, αξιωματική αντιπολίτευση, αντιπολίτευση, Υπουργείο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, Σωτήρης Τσιόδρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK