03:26 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση επικύρωσης του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή ως μετακλητού υπαλλήλου.

Ο διορισμός της συζύγου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια ως μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή δημοσιεύθηκε σήμερα στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Ο συγκεκριμένος διορισμός έγινε, σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση, βάσει των διατάξεων του κανονισμού της Βουλής (άρθρα 35 και 36) που δίνουν δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών κομμάτων της Βουλής να τοποθετούν μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή.

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Τη συγκεκριμένη απόφαση υπογράφει μάλιστα, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά»  αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια υπενθυμίζει πως την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια» καταλήγει.
Tags:
διορισμός, Κώστας Τασούλας, υπάλληλοι, Βουλή, Ελένη Ζαρούλια, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK