18:35 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τετραμελής αντιπροσωπεία της ΝΔ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο Εφετείο ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Στο Εφετείο παρίσταται από το πρωί αντιπροσωπεία της ΝΔ για την τελευταία ημέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στεργίου, τον γενικό διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο, τον εκπρόσωπο Τύπου Τάσο Γαϊτάνη και τον επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη.

«Η Νέα Δημοκρατία έφραξε τον δρόμο στους νοσταλγούς του φασισμού και τους ρατσιστές. Βρέθηκε παντού απέναντί τους και στην κοινωνία και στη Βουλή. Ακύρωσε τα σχέδιά τους στην πράξη, θέτοντάς τους στο περιθώριο, εκεί που πραγματικά ανήκουν» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργιού. Η ΝΔ «ανέδειξε την εγκληματική τους δράση, αυτή που σήμερα εδώ αξιολογείται ποινικά από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο πόλεμος κατά του μίσους και της βίας είναι διαρκής».

Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 68. Το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης αφορά 65, ενώ τρεις δικάζονται για πλημμελήματα.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Εφετείο Αθηνών, εφετείο, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK