11:49 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Στην ιστορικότητα της σημερινής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στη Μάγδα Φύσσα.

«Δεν ήταν ποτέ αθώοι. Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε. Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση που θα μείνει στην ιστορία». Αυτό δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Εφετείο, αναφέρεται στην ευγνωμοσύνη που οφείλουμε «στους ανθρώπους που δεν έσκυψαν και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε εδώ».

«Στους μάρτυρες κατηγορίας, στους συνηγόρους και σε κάθε πολίτη που ένωσε τον βηματισμό του με το αντιφασιστικό κίνημα» συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας πως το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στη Μάγδα Φύσσα.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα. Για τον επίμονο και μοναχικό της αγώνα, εφτά χρόνια τώρα. Για τον Παύλο της, αλλά και για τα παιδιά όλων μας. Για να μπορούν να ζήσουν σε αυτή τη χώρα, χωρίς τη βία και το δηλητήριο του φασισμού».
Tags:
Παύλος Φύσσας, Μάγδα Φύσσα, Εφετείο Αθηνών, εφετείο, δίκη, Αλέξης Τσίπρας, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK