10:00 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας, σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του για την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

O πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε σήμερα, μεταξύ άλλων, πως η απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή αποτελεί δικαίωση για τη «Δημοκρατία και τις εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας».

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της δίωξης της Χρυσής Αυγής επί της κυβερνήσεώς του σημειώνοντας τις «δύσκολες ώρες» όταν πάρθηκε αυτή η απόφαση.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες πώς πάρθηκε η απόφαση και πώς ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία. Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε, πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέληξε στο ότι αυτή η δίωξη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από εφαρμογή του «εθνικού και δημοκρατικού καθήκοντος».

«Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πώς εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.
Tags:
ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, Δίκη της Χρυσής Αυγής, δίκη, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK