08:53 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την έντονη αντίθεσή του για την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών εξέφρασε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ).

Με σκληρή γλώσσα, το ΚΚΕ εξαπολύει επίθεση προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την ΚΥΑ των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών.

«Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για το πρόγραμμα επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, μετατρέποντας τους μακροχρόνια άνεργους σε κυριολεκτικά τζάμπα εργατικό δυναμικό» τονίζει αιχμηρά ο Περισσός.

Στη συνέχεια, τονίζει πως πρόκληση, ακόμα, αποτελεί το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν με 345 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, χωρίς να υποχρεούνται να δώσουν ούτε ένα ευρώ πάνω από αυτά τα 200.

​«Οι εργαζόμενοι πρέπει να μη νομιμοποιήσουν αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα, να οργανώσουν την πάλη τους για την υπεράσπιση της ζωής, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.
Tags:
μισθοδοσία, Μισθοί, μισθός, ΝΔ, ΚΚΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK