08:15 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1892)
0 01
Βρείτε μας

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του στη Βουλή για την πανδημία στη χώρα μας πρότεινε την καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού για υπουργό Υγείας.

Σφοδρή κριτική άσκησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και σε ολόκληρη την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας.

«Κύριε Κικίλια, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Κρυφτήκατε πίσω από έναν άξιο επιστήμονα, τον κ. Τσιόδρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας «οκτώ μήνες ήσασταν εξαφανισμένος και έρχεστε στο και πέντε να κατηγορείτε την αντιπολίτευση» ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή.

Στη συνέχεια σημείωσε πως αν η κυβέρνηση συμφωνεί σε ενίσχυση του ΕΣΥ, υπάρχουν άνθρωποι για αυτό τον ρόλο είπε ο κ. Τσίπρας συμπληρώνοντας:

«Θα σας πρότεινα την Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Ιατρικής. Δεν ήταν απούσα, ήταν παρούσα. Έλεγε παντού προσοχή και μάσκες. Ελάτε να βρούμε κάποιον άλλο αν θέλετε».

Να σημειωθεί πως η κα Αθηνά Λινού είναι καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1892)
Tags:
πανδημία, Υπουργείο Υγείας, υπουργός, Αθηνά Λινού, Βουλή, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK