19:28 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1762)
0 10
Βρείτε μας

Τηλεφωνικά επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα σημαντικά ποιμαντικά καθήκοντά του ευχήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 11 Νοεμβρίου 2020 και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος.

Ο ίδιος έστειλε μήνυμα από την εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός:

«Μη φοβού, μόνον πίστευε» γράφει ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του.

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον "Ευαγγελισμό" και όλα εξελίσσονται καλά» αναφέρει στο μήνυμά του στο οποίο εκφράζει τις ευχαριστίες του για «τους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων» που «εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1762)
Tags:
Ευαγγελισμός, COVID-19, κορονοϊός, αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος Αλβανίας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK