21:47 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη στην απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων επισήμανε ότι «για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οι δικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί».

Μήνυμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25, καθώς και του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), η κα Σακελλαροπούλου τόνισε ότι:

«Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής».

Σημειώνεται ότι οι αντιπροσωπείες της επέδωσαν ψήφισμα με αντικείμενο την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου».

Αναφορικά με την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων, η κα Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι «για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οι δικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί».

Tags:
Πολυτεχνείο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK