10:39 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Διαδικτυακά θα εορταστεί στα σχολεία η Επέτειος του Πολυτεχνείου, αύριο, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, διεμήνυσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως επεσήμανε από τη Βουλή πως η επέτειος του Πολυτεχνείου θα εορταστεί διαδικτυακά και όπως αρμόζει στα σχολεία της χώρας.

«Δεν γιορτάσαμε με τον συνήθη τρόπο ούτε την 25η Μαρτίου ούτε την 28η Οκτωβρίου, και όταν η χώρα μετρά 70 νεκρούς και πολλούς διασωληνωμένους, όταν βιώνει αυτή την πρωτόγνωρη, για όλο τον πλανήτη, υγειονομική κρίση, πρέπει να προσαρμοστούμε. Και στα σχολεία, έχει προβλεφθεί αύριο διαδικτυακά να εορταστεί το Πολυτεχνείο όπως ακριβώς του αρμόζει. Τιμούμε με προσαρμοσμένο τρόπο την επέτειο, στις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα» υπογράμμισε η υπουργός.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιάννης Δελής που απηύθυνε την επίκαιρη ερώτηση, χαρακτήρισε απαράδεκτη και αντισυνταγματική την απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων καθ' άπασαν την επικράτειαν.

«Ο στόχος σας είναι να μην φτάσει παντού το μήνυμα του Πολυτεχνείου και να μην ακουστεί έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Το Πολυτεχνείο θα τιμηθεί όπως πρέπει, με όσους πρέπει και όπως το αξίζει» είπε ο κ. Δελής.
Tags:
σχολεία, Νίκη Κεραμέως, 17 Νοέμβρη, επέτειος του Πολυτεχνείου, Πολυτεχνείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK