07:07 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Σε απάντηση προς τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δημόσια υγεία προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τις επιπρόσθετες δαπάνες της χώρας στην υγεία, έδωσε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων, ο κύριος Πέτσας σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα».

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως «σε σημερινή δήλωσή του, ο κ. Τσίπρας, αναφέρεται σε «στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας». Όμως, στην αμέσως επόμενη σελίδα της έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες)».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, από τον Απρίλιο, μήνα κατά τον οποίο η χώρα έβγαινε από το πρώτο κύμα της πανδημίας, έως τώρα οι πρόσθετες δαπάνες για την υγεία στη χώρα ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού άγγιξαν τα 786 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο κύριος Πέτσας, συμπληρώνοντας πως «διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή, θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει».
Tags:
δαπάνες, Στέλιος Πέτσας, Αλέξης Τσίπρας, αξιωματική αντιπολίτευση, Κυβέρνηση, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK