03:11 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε σχολιασμό για τη δήλωση περί μη μετάδοσης του κορονοϊού από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχολιασμό προς τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έκανε λόγο περί μη μετάδοσης του κορονοϊού μέσω της ατμόσφαιρας, προχώρησε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο κύριος Χρυσοχοΐδης, όπως επισημαίνει και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, δήλωσε συγκεκριμένα πως ο ιός «δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα».

Έτσι, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσιοποίησε ανακοίνωση, στην οποία παραλληλίζει τη θέση του υπουργού κατά την περίοδο πριν από τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου με τη νέα του δήλωση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: « Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 13/11, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε: «Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια». Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα 27/11, ο ίδιος υπουργός, δήλωσε: «Δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους».

Ωστόσο, η κριτική προς το πρόσωπο του υπουργού δεν σταμάτησε εκεί, αφού υπήρξαν αιχμές και για το σύνολο της κυβέρνησης και στις ενέργειες που προχωρά για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στην ανακοίνωση συπληρώνεται πως «Ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, το έχει διαπιστώσει όλη η χώρα. Δεν περιμέναμε ωστόσο τόσο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη, ώστε να παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα, πέρα από παιχνίδια με την υγεία των πολιτών, και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες τους».  
Tags:
επέτειος του Πολυτεχνείου, Πολυτεχνείο, ιός, μετάδοση, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK