17:04 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, τα γραφεία του «γαλάζιου» βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Μαύρες μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του Βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα όπως επίσης και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έριξαν άγνωστοι.

«Είναι σημαντικό να καταλάβουν κάποιοι ότι στη Δημοκρατία ο διάλογος δεν γίνεται ούτε με κρυμμένα πρόσωπα ούτε με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Όποιος έχει επιχειρήματα τα λέει στα ίσια και αντιπαρατίθεται. Λυπάμαι πάρα πολύ. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε» ανέφερε στο grtimes.gr ο κ. Γκιουλέκας.

Παράλληλα, γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνει πως από την επίθεση συνελήφθησαν δύο μέλη αναρχικής συλλογικότητας στη συμπρωτεύουσα.

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την ενέργεια τονίζοντας: «Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν και δε μας φιμώνουν».
Tags:
αντιεξουσιαστές, αντεξουσιαστές, ΝΔ, γραφείο, μπογιές, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK