15:04 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, ευχόμενοι τους για τις μέρες των εορτών και εκφράζοντας τις ευχαριστίες της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, από την Γαύδο ως τον Έβρο, αλλά και με στελέχη που βρίσκονται εν πλω σε αποστολή στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η κα Σακελλαροπούλου τούς εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού γιατί εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας μέσα σε δύσκολες συνθήκες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ.

Νωρίτερα η ΠτΔ είχε ακούσει τα κάλαντα από παιδιά του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Φάρος του κόσμου» στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και τα παιδιά του σχολείου Μεγίστης στο Καστελλόριζο.

Αντήλλαξε ευχές με επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Στρογγύλης, Γαύδου και των φυλακίων Γεμιστής και "5" στον Έβρο, καθώς και με τους κυβερνήτες των φρεγατών «Νικηφόρος Φωκάς» και «Αδρίας» που βρίσκονται σε αποστολή στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, αλλά και τους επικεφαλής της 130 Σμηναρχίας Μάχης στη Λήμνο και 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλλι Πεδιάδας Κρήτης και με τον κυβερνήτη του Λιμενικού Περιπολικού Σώματος «604» που επιτηρεί τη θαλάσσια περιοχή της Σάμου.

Ακόμη η Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει, μέσω δορυφόρου, με πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «Λεωνίδας» και "Athina M" που πλέουν στον Ινδικό Ωκεανό, ευχόμενή τους καλές θάλασσες.

Tags:
Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ένοπλες Δυνάμεις, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK