01:36 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1190)
0 20
Βρείτε μας

Κριτική ασκούν στην κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι συνεχίζονται οι καταγγελίες περί αναβολής εμβολιασμών υγειονομικών.

Επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπολύει η αντιπολίτευση, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των εμβολιασμών των υγειονομικών. 

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κάθε μέρα επιβεβαιώνει το απόλυτο επιτελικό μπάχαλο και τον ανύπαρκτο σχεδιασμό της.

Συνεχίζοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει ότι η κυβέρνηση «ανακοίνωσε άνοιγμα των σχολείων χωρίς καν να έχει ερωτηθεί η Επιτροπή των ειδικών», ενώ παράλληλα, «ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα, κλείνοντας τα μαγαζιά που άνοιξε πριν από δέκα ημέρες, ενώ δυο ώρες νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε περαιτέρω άνοιγμα καταστημάτων σε ζώνες».

Παράλληλα, τονίζει: «Εμφανίζεται ανίκανη να οργανώσει ακόμα και τον εμβολιασμό. Ενώ η χώρα έχει παραλάβει 96.000 δόσεις εμβολίων, μέχρι χθες είχαν γίνει μόλις 3000 εμβολιασμοί, μεταξύ των οποίων και στους παρατρεχάμενους του κ. Μητσοτάκη. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταγγελίες υγειονομικών για αναβολή του εμβολιασμού τους σε νοσοκομεία».

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο. Η επιτελική της ανικανότητα βυθίζει την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Αυτοσχεδιασμοί και ανικανότητα από την Κυβέρνηση και στους εμβολιασμούς».

«Λίγες ώρες μετά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, περί του αντιθέτου, αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί των υγειονομικών σε κρίσιμα νοσοκομεία με κλίνες COVID -19» επισημαίνει, προσθέτοντας: «Περιμένουμε απάντηση τώρα για το τι έχει συμβεί. Όχι άλλο ράβε-ξήλωνε εις βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας».

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1190)
Tags:
Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ, πανδημία, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK