07:53 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1123)
0 02
Βρείτε μας

Σε ειδικές συνθήκες, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, θα πραγματοποιηθεί αύριο η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των υπουργών και υφυπουργών που αναλαμβάνουν καθήκοντα μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα. 

Η ορκωμοσία θα διεξαχθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Όπως έγινε γνωστό, η ορκωμοσία θα γίνει σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στις 11:00, στις 11:45 και στις 12:30.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό

Σε ό,τι αφορά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν πόστα είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και οι υφυπουργοί Παιδείας Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (με αρμοδιότητα Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Στύλιος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

 

Θέμα:
Lockdown (1123)
Tags:
Κυβέρνηση, ορκωμοσία, lockdown, ανασχηματισμός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK