15:44 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (170)
0 12
Βρείτε μας

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας είναι το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε μετά τους, Ευάγγελο Βενιζέλος, Ανδρέα Λοβέρδο, Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Τις 11 ώρες έφτασε η διάρκεια της κατάθεσης του πρώην υπουργού Οικονομικών και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Τις προηγούμενες ημέρες το κατώφλι της ανακρίτριας είχαν περάσει, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Πρόκειται, ουσιαστικά για τα πολιτικά πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν καταθέσει μηνύσεις για την υπόθεση.

Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Στουρνάρας δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (170)
Tags:
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Novartis, Γιάννης Στουρνάρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK