20:30 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου διακόπηκε η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την υπόθεση Novartis.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, θα συνεχιστεί η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ενώπιον της ανακρίτριας του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή είχε ψηφίσει υπέρ της παραπομπής σε δικαστικό συμβούλιο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μέχρι σήμερα, στην κα Αλεβιζοπούλου έχουν καταθέσει για την υπόθεση της Novartis, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, θα προσέλθει να καταθέσει στην κυρία Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Tags:
Ιωάννης Αγγελής, Άρειος Πάγος, Δικαιοσύνη, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK