02:37 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο καταδικασμένος για τη Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτής επιτέθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian».

Επίθεση στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» εξαπέλυσε ο καταδικασμένος από την ελληνική Δικαιοσύνη για τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Σε δημοσίευμά της, που τιτλοφορείται «Είναι απίστευτο: γιατί δύο καταδικασμένοι Έλληνες νεοναζί παραμένουν ελεύθεροι;» η εφημερίδα περιγράφει τι συμβαίνει με τον Γιάννη Λαγό, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τον Χρήστο Παππά, που εξακολουθεί να αναζητείται από την Αστυνομία.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γ. Λαγός, κάνει λόγο για «τεράστια ψέματα» της εφημερίδας, η οποία, όπως υποστηρίζει, δεν ρώτησε την άποψή του, «καθώς η αλήθεια είναι πολύ σκληρή».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έγραψε σκωπτικά ότι έχει χαιρετίσματα από τον Χρήστο Παππά. 

«Τεράστια ψέματα από τον Guardian. Σε αντίθεση με τους NYT δεν τόλμησαν καν να μας ρωτήσουν καθώς η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για αυτούς... Χρυσοχοΐδη, χαιρετίσματα από τον Χρήστο Παππά» έγραψε ο Γ. Λαγός στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Λαγός καταδικάστηκε σε 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες, ενώ ο Χ. Παππάς σε 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες.

Tags:
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Guardian, ευρωβουλευτής, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Παππάς, Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK