09:50 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Ο κ. Γεωργιάδης υιοθέτησε στο Twitter τον ισχυρισμό χρήστη ότι είμαι ψεύτης, αρνήθηκε να ανακαλέσει και θα κινήσω τις διαδικασίες αγωγής σε βάρος του» δήλωσε ο Αντώνης Τζανακόπουλος.

Αγωγή κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Αντώνης Τζανακόπουλος.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο κ. Τζανακόπουλος, «ο κ. Γεωργιάδης υιοθέτησε στο Twitter τον ισχυρισμό χρήστη ότι είμαι ψεύτης, αρνήθηκε να ανακαλέσει και θα κινήσω τις διαδικασίες αγωγής σε βάρος του».

«Θα ζητήσω όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και θα τα δωρίσω στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

​Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τζανακόπουλος, μετά τις ανακοινώσεις περί σύστασης Αστυνομίας Πανεπιστημίων, είχε σχολιάσει ότι στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δεν υπάρχει Αστυνομία.

«Αυτό προσπάθησα να αναδείξω με την ανάρτησή μου για την Οξφόρδη, που δεν έχει αστυνομικό σώμα και στήθηκε οργανωμένη επίθεση συκοφάντησής μου και παραπλάνησης της κοινής γνώμης» επισήμανε.  

Tags:
αγωγή, ΑΕΙ, αστυνομία, πανεπιστήμια, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK