21:38 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, δύο εμβολιαστικά κέντρα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα Πατήσια.

Τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρας και Πατησίων, που είναι και εμβολιαστικά κέντρα, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ευχαριστημένους πολίτες, γιατί το κύριο νόημα της υπηρεσίας του ΕΣΥ στην Πρωτοβάθμια και στα Νοσοκομεία είναι να εξυπηρετούμε τους πολίτες, κυρίως αυτούς που δεν μπορούν και δεν έχουν» δήλωσε μετά την επίσκεψή του ο υπουργός Υγείας.

Σχολιάζοντας τον εμβολιασμό έκανε λόγο για μια στρατηγική λελογισμένη και ένα τεράστιο υγειονομικό και επιχειρησιακό σχέδιο, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα.

«Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει η χώρα να έχει μείνει όρθια εν μέσω COVID και να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω».

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και τον διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη.

«Όταν σχεδιάσαμε το επιχειρησιακό σχέδιο για τους εμβολιασμούς, οι δύο του άξονες ήταν η ασφάλεια στη διανομή και στη διενέργεια του εμβολιασμού και η μείωση της ταλαιπωρίας και η εξυπηρέτηση του κοινού» επισήμανε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ο ίδιος σημείωσε πως το προσωπικό έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό και μπορεί κάποιος να δει ότι δεν ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Tags:
Μάριος Θεμιστοκλέους, Ελλάδα, εμβόλια, εμβόλιο, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK