20:51 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2885)
0 03
Βρείτε μας

«Η Αθήνα είναι ένα καζάνι που βράζει» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφερόμενος στην κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η πρωτεύουσα λόγω της πανδημίας.

Για την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, κάνοντας λόγο για ένα «καζάνι που βράζει»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, εκφράζοντας τις ανησυχίες των δημοτικών Αρχών για τη σημερινή επιδημιολογική εικόνα της Αθήνας, αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα που λαμβάνει ο δήμος, προκειμένου να συνδράμει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως είπε, μιλώντας στο MEGA, και σε ό,τι αφορά τα σχολεία, σκοπός είναι με τις απολυμάνσεις να διασφαλιστεί ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, σημειώνοντας επίσης ότι οι πολίτες μπορούν διεξάγουν rapid test σε οκτώ λέσχες φιλίας και στο Πολυδύναμο Κέντρο του 5ου διαμερίσματος

«Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουμε στην ιχνηλάτηση, αλλά και να καταλάβουμε τι γίνεται πραγματικά στην πόλη» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι «συμπέρασμα όλων είναι ότι οφείλουμε να λειτουργούμε εστιασμένα».

Σημειώνεται ότι σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων, υπό τον φόβο μιας νέας έξαρσης της πανδημίας και καθώς τα κρούσματα κορονοϊού έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. 

Η Αττική είναι ένας από τους «πονοκεφάλους» για τους ειδικούς, καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των κρουσμάτων και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν αποκλείεται η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2885)
Tags:
Αττική, Αθήνα, πανδημία, κορονοϊός, Κώστας Μπακογιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK