09:41 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2877)
0 31
Βρείτε μας

Κριτική μέσω ανάρτησης προς το πρόσωπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και προς την κυβέρνηση για την επίσκεψη στην Ικαρία έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτική τόσο ως προς το πρόσωπο του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και γενικότερα κατά της κυβέρνησης άσκησε μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Κάνοντας λόγο για κίνηση που «σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο» εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο κύριος Ηλιόπουλος συμπλήρωσε στην ανάρτησή του πως υπήρξε «προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας».

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε τα «βέλη» και προς την κυβέρνηση, αναφέροντας «κυβερνητικό ανορθολογισμό».

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή. Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι: Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας.»
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2877)
Tags:
πανδημία, κορονοϊός, Κυβέρνηση, ανάρτηση, Facebook, Νάσος Ηλιόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ικαρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK