Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αποκαλύπτει πως το email της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου παρακολουθείτο για περίπου έναν μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.
Ο κωδικός του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Κατερίνας Σακελλαροπούλου φαίνεται πως δεν αλλάχθηκε μετά την εκλογή της νέας Προέδρου, κάτι που επέτρεψε σε συνεργάτη του πρώην Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου να έχει ακόμη πρόσβαση στα μηνύματα, όπως μεταφέρει ο ΣΚΑΪ.
Όπως φαίνεται, όμως, έκανε κάποιες λάθος κινήσεις που τελικώς αποκάλυψαν πως κάτι συνέβαινε και υπήρξε άμεση ανάληψη της υπόθεσης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ να σημειωθεί πως υπάρχει και ποινική διάσταση.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)