01:45 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1669)
0 07
Βρείτε μας

Τηλεοπτικό μήνυμα στις 19:30 θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον κορονοϊό και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων με το lockdown τύπου Μαρτίου να επιστρέφει στην Αττική, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με διάγγελμα στους πολίτες.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται στις 19:30 και θα αφορά την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Νωρίτερα, τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκαν η Αττική να πάει σε ολικό lockdown τύπου Μαρτίου για δύο εβδομάδες, έως τις 21 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καμφθεί η αύξηση των κρουσμάτων.

Με βάση την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, κλείνουν από την Πέμπτη τα σχολεία και το λιανεμπόριο. Την απόφαση έλαβε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων σε μία συνεδρίαση - εξπρές με 16 ναι και οκτώ λευκά. 

Κλειστές θα μείνουν και οι εκκλησίες, ενώ δεν υπάρχει αναφορά για κάποια αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι που μένει να διευκρινιστεί από την κυβέρνηση.

 

Θέμα:
Lockdown (1669)
Tags:
Αττική, νέα μέτρα, μήνυμα, διάγγελμα, ολικό lockdown, lockdown, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK