20:12 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 41
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος εξέφρασε την αγανάκτησή του μπροστά στις αιχμές που άφησε η υπουργός Πολιτισμού εναντίον του για το αν γνώριζε για τη ζωή του κ. Λιγνάδη και το απέκρυψε.

Την αγανάκτησή του εκφράζει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνος Σκουρολιάκος σε ανακοίνωσή του μπροστά στις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη όπου μεταξύ άλλων διερωτήθηκε αν ο ίδιος γνώριζε «για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτε».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκουλιαρόπουλος τονίζει ότι αποτελεί έναν άνθρωπο που προτιμά να κάνει τη δουλειά του «χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και άλλα συναφή».

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι «δεν είμαι όμως εγώ που διόρισα τον κ. Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο χωρίς διαγωνιστική διαδικασία». Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει, δεν οφείλει να απαντήσει ο ίδιος σχετικά με την υπόθεση, αλλά «εκείνοι που τον επέλεξαν».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της η κα Μενδώνη διερωτήθηκε το εξής: «Ο κ. Σκουρολιάκος ήξερε για τον Λιγνάδη; Λογικά θα ξέρει περισσότερα κουτσομπολιά και φήμες από κάποιον που δεν είναι στο σινάφι. Αγνοούσε ή συγκάλυπτε; Αν αγνοούσε, γιατί να μην αγνοούμε εμείς;».

Tags:
Πάνος Σκουρολιάκος, Εθνικό Θέατρο, διορισμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Υπουργείο Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK