23:15 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
Ελληνικό #MeToo (187)
0 21
Βρείτε μας

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος έχει αναθέσει στον δικηγόρο του να εξετάσει κατά πόσο είναι μηνύσιμα τα όσα ξεστόμισε εναντίον του για την υπόθεση Λιγνάδη εχτές η λαλίστατη η υπουργός Πολιτισμού.

Στη δικαιοσύνη ενδέχεται να προσφύγει ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, για τις χθεσινές αναφορές στο πρόσωπό του, με τις οποίες άφηνε να εννοηθεί πως ενώ γνώριζε για τον Δημήτρη Λιγνάδη… καθώς εργάζεται στον ίδιο κύκλο, συγκάλυπτε.

«Αυτή τη στιγμή η ομιλία της και το σύνολο των αναφορών της υπουργού κατά του προσώπου μου βρίσκονται στο δικηγόρο μου που εξετάζει κατά πόσο είναι μηνύσιμες» αποκαλύπτει στο Sputnik ο κ. Σκουρολιάκος.

Ενδεχομένως, η τελευταία αποστροφή της υπουργού με το «δεν μπορώ να το πιστέψω», (μετά τις εγκλήσεις κατά του κ. Σκουρολιάκου, μέσω των ρητορικών, όλο αιχμών, ερωτημάτων της: «Εμείς δεν ξέραμε, εκείνος συγκάλυπτε;» κ.ο.κ.), να μην επιτρέπει τη δυνατότητα στοχειοθέτησης μήνυσης.

Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός δεν πέφτει, υπογραμμίζει, από τα σύννεφα με τους χειρισμούς, τα «ψέματα και τις αλήθειες» της υπουργού. «Ξέραμε ποια είναι η κα Μενδώνη. Δεν το ανακαλύψαμε τώρα. Στην Παταγωνία ζούσε; Δεν είχε ακούσει τίποτα για τον κ. Λιγνάδη; Δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό;» αντιγυρίζει της υπουργού, ο κ. Σκουρολιάκος τα ερωτήματα που έθεσε χτες στοχοποιώντας, εκτός από τον ίδιο και την πρώην υπουργό Πολιτισμού και πρωταγωνίστρια Λυδία Κονιόρδου, η οποία αντέδρασε με επιστολή-καταπέλτη.

 «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ο Πολάκης καπνίζει» είναι το χλευαστικό σχόλιο με το οποίο θέλει ο αν. τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ να συνοψίσει το σχόλιό του για τις αναφορές της κα Μενδώνη κατά μελών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για πιθανές ευθύνες τους, κομματικοποιώντας σε ακραίο βαθμό την υπόθεση Λιγνάδη.

«Η υπουργός έχει ούτως ή άλλως βάλει πολύ νωρίτερα αυτογκόλ» καταλήγει. Πότε; Όταν -όπως μας θυμίζει- την είχε εγκαλέσει στη Βουλή για τη δεσμίδα εκδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» για την οποία ανατέθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού έργα και δόθηκαν πολλά λεφτά χωρίς διαγωνισμό από την υπουργό σε «ημετέρους». «Τότε μου είχε απαντήσει "Αμφισβητείτε το ήθος του κ. Λιγνάδη;"» μας θυμίζει ο κ. Σκουρολιάκος.

«Η υπουργός θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» καταλήγει, «παρότι την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο Λιγνάδη έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (187)
Tags:
Πάνος Σκουρολιάκος, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, Εθνικό Θέατρο, Υπουργείο Πολιτισμού, Δημήτρης Λιγνάδης, Λίνα Μενδώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK