01:40 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο, που λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Στο εμβολιαστικό κέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο όπου γίνονται εμβολιασμοί πολιτών που έχασαν το ραντεβού τους εξαιτίας της κακοκαιρίας βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η κρατική μηχανή έδειξαν ότι στο κομμάτι των εμβολιασμών αντέδρασαν άμεσα, έτσι ώστε και να μην χαθούν δόσεις, κυρίως όμως να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας» ανέφερε σε δήλωση του ο υπουργός Υγείας.

Επίσης έκανε γνωστό σήμερα οδεύουμε στους 700.000 εμβολιασμούς και πως το πρόγραμμα προχωράει πολύ.

Επίσης, ο Β.Κικίλιας ευχαρίστησε όλους στο «Ιπποκράτειο» για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

«Πράγματι μας ανησυχεί η πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, κυρίως στην Αττική, και η αύξηση στις νοσηλείες Covid που επειδή είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, οδηγούν και στην αύξηση στις νοσηλείες ΜΕΘ. Πιεζόμαστε στην Αττική στις ΜΕΘ, συνεχώς προσαρμόζουμε το επιχειρησιακό μας σχέδιο. Και γι' αυτό το λόγο θα 'ήθελα να συστήσω για μία ακόμη φορά πολύ μεγάλη προσοχή»,

Κάλεσε δε τους πολίτες να καταφέρουμε όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε με ασφάλεια αυτή τη δύσκολη περίοδο, για να χτιστεί τείχος ανοσίας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Ελλάδα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, εμβολιαστικά κέντρα, εμβολιασμός, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK