18:19 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΡΟΣΩΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε φορτηγό στην Αθήνα, κάνοντας στάση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τη δυσαρέσκειά του για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε φορτηγό, στους δρόμους της Αθήνας, εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, με αναρτήσεις του στο Facebook.

«Εγώ δε θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερθείς στο κομμάτι «Τα πιο ωραία λαϊκά» που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε το Σάββατο.

Παράλληλα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι το φορτηγό πάνω στο οποίο τραγουδούσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε στάση κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διακόπτει τις τηλεδιασκέψεις που είχε και να βγαίνει έξω για να ακούσει και να χαιρετήσει την ερμηνεύτρια.

Σε ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε:

«Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι “Τα πιο ωραία λαϊκά”, δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα. Έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση. Το λιγότερο που μπορώ να πω, αφού χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέϊκο. Είναι να πληρώσουν με το επίδομα και όσους έχουν αφήσει απ' όξω. Δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς και εικαστικούς. Δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κούλη πλήρωσε αυτό μόνο, το βίντεο Μαξίμου εξηφανίσθη. Η ανάμνησις κατεγράφη εν τούτοις. Στη φωτογραφία οι δυο δημιουργοί ερήμην των οποίων συνέβη η δημόσια αυτή εκτέλεση. Σε πρόσφατη φωτογραφία διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων ΕΔΕΜ. Έξω από το ΥΠΠΟ».

Και επανερχόμενος, με νέα του ανάρτηση, σημείωσε:

«Και για να τελειώνουμε. Εγώ δε θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια. Οκέυ;»
Tags:
Αθήνα, συναυλία, Σταμάτης Κραουνάκης, κορονοϊός, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK