23:27 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΡΟΣΩΠΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1919)
0 02
Βρείτε μας

«Κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Μου έχουν κοπεί τα πόδια» εξομολογείται ο 42χρονος παρουσιαστής, χαρακτηρίζοντας εκτός ελέγχου την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού.

Πως πρέπει να νοσηλευτεί κρίνοντάς την κατάστασή του σοβαρή, αποφάσισαν οι γιατροί για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό.

Ο ίδιος μάλιστα ο tattoo artist και παρουσιαστής, σύμφωνα με την εκπομπή του Open TV «Ευτυχείτε», επιβεβαίωσε πως τα συμπτώματά του είναι τόσο σοβαρά που δεν μπορεί καν να μιλήσει από τον βήχα, ενώ εξομολογήθηκε πως του έχουν «κοπεί τα πόδια».

Ο Μαυρίδης αποκάλυψε επίσης πως με COVID-19 έχει προσβληθεί και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη «εκτός ελέγχου».

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια» γράφει ο 42χρονος σε μήνυμά του σε συνεργάτη της εκπομπής.

Εκφράζοντας, δε, την ανησυχία του, καταλήγει: «Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».

 

 

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1919)
Tags:
Γιώργος Μαυρίδης, πανδημία, Θεσσαλονίκη, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK