21:34 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΡΟΣΩΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ίδρωσα και έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μια ιστορία του, με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Γιώργος Παπαδάκης, σχολιάζοντας το περιστατικό με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, του οποίου η βαφή μαλλιών απαθανατίστηκε να «τρέχει» στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος σε συνεργάτη του τού είπε να προσέχει να μην πάθει ό,τι και ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον του Διαδικτύου για τον λάθος λόγο.

Για την ακρίβεια μιλούσε τόσο παθιασμένα για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών που ίδρωσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να στάζει η μαύρη βαφή μαλλιών του, γεγονός φυσικά που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

​«Αυτό μού έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μού είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας. Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. […] Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, μαλλιά, Ρούντι Τζουλιάνι, Γιώργος Παπαδάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK