08:22 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΡΟΣΩΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην πολυσυζητημένη ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης.

Γέλιο προκάλεσε στον σχεδιαστή μόδας και κριτή του GNTM Άγγελο Μπράτη η ομοιότητα που έχει με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη.

Απαντώντας για την ομοιότητα που προκάλεσε τα σχόλια του Twitter, ο κ. Μπράτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ».

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Star, αναφέρθηκε στον έρωτα σημειώνοντας ότι: 

«Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τις γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Αναφέρθηκε και στο όνειρό του να γίνει χορευτής, προσπαθώντας μάλιστα να μπει και σε σχολή μπαλέτου κάτι το οποίο δεν έκανε γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ο ίδιος ήταν σε επαρχιακή πόλη. Όπως είπε αυτό ήταν κάτι που έχει μετανιώσει.

Tags:
GNTM, Χρήστος Ταραντίλης, Άγγελος Μπράτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK