02:26 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΡΟΣΩΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, όπου εφαρμόζει την πρακτική «eye-gazing» με τη σύζυγό του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι γνωστό ότι έχει επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής και μοιράζεται συχνά βίντεο και φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού του στο Instagram από την καθημερινότητά του.

Μετά από ανάρτησή του με ένα... καρύδι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, που μιλούσε για τον τρόπο που υπάρχει ο έρωτας στα πάντα γύρω μας, τώρα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς, όπου ποζάρουν μπροστά από το τζάκι του σπιτιού τους και εφαρμόζουν την πρακτική που ο ίδιος αποκαλεί «eye-gazing». Σε αυτή την πρακτική, όπως περιγράφει, κάθονται στο πάτωμα και κοιτάζονται στα μάτια για 11 λεπτά χωρίς να μιλάνε.

Κάτω από τη φωτογραφία τους, ο Θανάσης Ευθυμιάδης γράφει:

«Πρακτική eye-gazing: Μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιά με καρδιά, για όλα τα ζευγάρια. Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα). Η ψυχές συνομιλούν μέσα απ' τα μάτια».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram:

Tags:
Άγιος Βαλεντίνος, Instagram, Θανάσης Ευθυμιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK