20:04 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Κρεμλίνο, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 20 χρόνων του Βλαντιμίρ Πούτιν στην ηγεσία της Ρωσίας, έδωσε ένα βίντεο στη δημοσιότητα στο οποίο εκείνος και ο αλλοτινός Αμερικανός ομόλογός του, Τζορτζ Μπους ο Νεότερος, χορεύουν ρωσικό παραδοσιακό τραγούδι.

Οι υπηρεσίες του Κρεμλίνου δημοσιοποίησαν ένα βίντεο από την περίοδο 2005-2009, στο οποίο εμφανίζονται ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, και ο -τότε- Αμερικανός ομόλογός του, Τζορτζ Μπους ο Νεότερος να χορεύουν.

Ειδικότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να χορεύει πάνω στη σκηνή μαζί με ένα γυναικείο συγκρότημα σε κυκλική διάταξη, ενώ ο Τζορτζ Μπους ο Νεότερος κάτω από αυτήν.

Οι δύο Πρόεδροι χόρευαν τον ρωσικό παραδοσιακό χορό «Sudarynia - Barynia» και το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων του Βλαντιμίρ Πούτιν στο τιμόνι της Ρωσίας, είτε από τη θέση του Προέδρου είτε από εκείνη του πρωθυπουργού.

Στο τέλος του βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φιλάει το χέρι μιας γυναίκας και, στη συνέχεια, οι δύο Πρόεδροι επέστρεψαν στο τραπέζι τους, στο οποίο τους περίμενε η σύζυγος του Τζορτζ Μπους του Νεότερου, Λόρα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 20 χρόνια του Πούτιν στην εξουσία σε εικόνες

Tags:
Ρωσία, ΗΠΑ, Τζορτς Μπους, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK