22:46 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Μιχαήλ Μισούστιν είχε τονίσει ότι η νέα ρωσική κυβέρνηση θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αποτελεσματική υλοποίηση των εθνικών σχεδίων και στις επενδύσεις σε οικονομικά αποδοτικές υποδομές.

Η επενδυτική και επιχειρηματική κοινότητα εκτιμά ιδιαίτερα τα σχέδια του νέου Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν σχετικά με τα εθνικά έργα και τις επενδύσεις στην υποδομή, δήλωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής του ρωσικού Ταμείου Επενδύσεων, Κίριλ Ντμίτριεφ.

«Η επενδυτική και η επιχειρηματική κοινότητα σέβονται ιδιαίτερα τα σχέδια του Πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν για την επιτάχυνση της υλοποίησης των εθνικών σχεδίων, όπως επίσης και την τόνωση των επενδύσεων σε υποδομές», δήλωσε ο Ντμίτριεφ στους δημοσιογράφους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε νωρίτερα την Πέμπτη ένα διάταγμα για τον διορισμό του Μιχαήλ Μισούστιν, του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Φορολογικής Υπηρεσίας της Ρωσίας, ως νέου πρωθυπουργού της χώρας, μετά την έγκριση του ρωσικού κοινοβουλίου. Πριν από αυτό, η Κρατική Δούμα ενέκρινε τον διορισμό του Μισούστιν, που αποτελούσε επιλογή του Πούτιν, για τη θέση του πρωθυπουργού.

Ο Μισούστιν δήλωσε νωρίτερα ότι η νέα ρωσική κυβέρνηση θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αποτελεσματική υλοποίηση των εθνικών σχεδίων και στις επενδύσεις σε οικονομικά αποδοτικές υποδομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος είναι ο Μιχαήλ Μισούστιν, υποψήφιος για τη θέση του Ρώσου πρωθυπουργού

Η θέση που έδωσε ο Πούτιν στον πρώην πρωθυπουργό Μεντβέντεφ

Tags:
Μιχαήλ Μισούστιν, υποδομές, έργα, επενδύσεις, επιχειρηματικότητα, επιχειρήσεις, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK