08:11 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εκτίμησε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στις γαλλικές εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο πράττουν και άλλες χώρες.

Την άποψη ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προσπαθεί να επηρεάζει τις εκλογές στη Γαλλία, εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος εκτίμησε παρ' όλα αυτά ότι το ίδιο πράττουν και άλλες χώρες.

«Πιστεύω ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προσπαθεί να παρεμβαίνει, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Δεν πιστεύω σε θαύματα, πιστεύω σε πολιτικές. Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, εφόσον διαθέτουν τα μέσα για να το πράξουν. Δεν πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αυτόματα, από τη μία ημέρα στην άλλη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια, η οποία λαμβάνει χώρα στο Μόναχο.

Υπογράμμισε δε, ότι και άλλες χώρες προσπαθούν να πράξουν με παρεμφερή τρόπο.

«Υπάρχουν πάντα τέτοιοι παράγοντες, όταν έχουμε εκλογές. Δεν χρειάζεται να περιοριζόμαστε στη Ρωσία. Υπάρχουν και άλλες χώρες που πράττουν το ίδιο. Υπάρχουν ακροδεξιές αμερικανικές οργανώσεις, για παράδειγμα, που παρεμβαίνουν στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές χώρες της Δύσης έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία για εμπλοκή στις εγχώριες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η Μόσχα, ωστόσο, έχει επανειλημμένως απορρίψει αυτές τις κατηγορίες, με τον υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Διέρρευσε βίντεο που δείχνει σύμμαχο του Μακρόν να αυνανίζεται

Μακρόν για κούρσα εξοπλισμών: Τα ευρωπαϊκά κράτη δεν μπορούν να παραμείνουν θεατές

Tags:
εκλογές, εκλογή, Σεργκέι Λαβρόφ, Ρωσία, Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK