ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε συμφωνία για την διευθέτηση της κατάστασης στη Συρία, κατέληξαν μετά από μαραθώνιες συζητήσεις, οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημέρωσε τον Σύριο ηγέτη Μπασάρ Άσαντ σχετικά με τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του και των αντιπροσωπειών των δύο χωρών στη Μόσχα για την κατάσταση στην Ιντλίμπ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράμμισε ότι η επιβολή τους θα βοηθήσει στη σταθερότητα στην περιοχή, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

«Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ. Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Άσαντ για τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στη διμερή σύνοδο Ρωσίας – Τουρκίας στις 5 Μαρτίου, υπογραμμίζοντας ότι η επιβολή τους θα σταθεροποιήσει την κατάσταση στη ζώνη της Ιντλίμπ» αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Άσαντ εξήρε το αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ των ηγετών Ρωσίας και Τουρκίας, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Πούτιν για τη στήριξη της Ρωσίας στον αγώνα κατά των τρομοκρατών και για τις προσπάθειες με στόχο τη διασφάλιση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας.

Tags:
Ρωσία, Κρεμλίνο, Τουρκία, Ιντλίμπ, Συρία, Μπασάρ Αλ Άσαντ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK