ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ρωσία έχει μετρά τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού Covid-19, σε ανθρώπους που πρόσφατα επέστρεψαν από την Ιταλία, όπως ανέφερε το κέντρο αντίδρασης για τον κορονοϊό, το Σάββατο.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, η Ρωσία κατέγραψε τέσσερις περιπτώσεις μόλυνσης από κορονοϊό μεταξύ των πολιτών της -τρεις στην πόλη Λίπετσκ, 2 εκ των οποίων χωρίς σοβαρά συμπτώματα- κι έναν στην Αγία Πετρούπολη», ανέφερε το κέντρο για τον κορονοϊό.

Όλοι οι ασθενείς έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, ενώ άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους έχουν τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση, πρόσθεσε το κέντρο.

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 14 κρούσματα του κορονοϊού στη Ρωσία. Από αυτούς, 2 είναι Κινέζοι πολίτες, άλλοι 11 είναι Ρώσοι που πρόσφατα επέστρεψαν από Ιταλία κι ένας Ιταλός πολίτης.

Εντωμεταξύ, η μόλυνση συνεχίζει να εξαπλώνεται κατά μήκος της Ευρώπης, με την Ιταλία να είναι το επίκεντρο του κορονοϊού στην περιοχή.

Κορονοϊός: Έλεγχος καραντίνας σε κλινική στη Ρωσία
© Sputnik / Yevgeniy Epanchinzev
Κορονοϊός: Έλεγχος καραντίνας σε κλινική στη Ρωσία

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, ο αριθμός εκείνων που έχουν μολυνθεί στην Ιταλία ξεπερνά τους 4.600, ενώ ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων φτάνει πλέον τους 200.

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στον κόσμο έχει ξεπεράσει τους 102.000, με σχεδόν 3.500 θανάτους.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK