ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ρωσική κυβέρνηση διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη για κάθε πιθανό σενάριο, όσον αφορά τον νέο κορονοϊό. Συνολικά 20 κρούσματα στη Ρωσία.

Έτοιμη για κάθε πιθανό σενάριο, εν μέσω της έξαρσης του νέου κορονοϊού, είναι η ρωσική κυβέρνηση, όπως διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

«Στις αρχές Μαρτίου είχαμε πει ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη όχι μόνο τους προηγούμενους κινδύνους, αλλά και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, ενόσω καταρτίζεται ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός για το 2021-2023, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε διαφορετικό σενάριο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια κυβερνητικές συνεδρίασης.

Κάλεσε δε, τους Ρώσους πολίτες να προσέξουν την υγεία τους και να αποδεχθούν με κατανόηση όλα τα μέτρα αντιμετώπισης του Covid-2019.

«Όλα τα μέτρα λαμβάνονται για την αποτροπή του κορονοϊού. Αυτό είναι το κύριο κίνητρο. Γι’ αυτό η απειλή εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, παρά την κατάσταση που επικρατεί εκτός Ρωσίας» κατέληξε ο Μισούστιν.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στη Ρωσία ανέρχεται σε 20, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνουν τις 126.000, ενώ οι νεκροί διαμορφώνονται σε 4.624.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Μιχαήλ Μισούστιν, ιός, κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK