ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα έξι νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα που σημειώθηκαν στην Ρωσία, πρόκειται για πολίτες που πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Η Ρωσία έχει καταγράψει έξι νέα κρούσματα του κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 34, όπως ανέφερε την Πέμπτη το ρωσικό κέντρο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ακόμη, όπως επισημαίνεται, από τα έξι νέα κρούσματα, τα τέσσερα καταγράφηκαν στη Μόσχα.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, έχουν καταγραφεί έξι κρούσματα μόλυνσης από κορονοϊό μεταξύ Ρώσων πολιτών. Τέσσερις περιπτώσεις είναι στη Μόσχα, μία στο Καλίνινγκραντ και μία στην επικράτεια του Κρασνοντάρ», γνωστοποίησε το ρωσικό κέντρο.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, και οι έξι ασθενείς είχαν ταξιδέψει πρόσφατα σε χώρες του εξωτερικού.

Μισούστιν: Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο

Έτοιμη για κάθε πιθανό σενάριο, εν μέσω της έξαρσης του νέου κορονοϊού, είναι η ρωσική κυβέρνηση, όπως διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

«Στις αρχές Μαρτίου είχαμε πει ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη όχι μόνο τους προηγούμενους κινδύνους, αλλά και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, ενόσω καταρτίζεται ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός για το 2021-2023, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε διαφορετικό σενάριο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια κυβερνητικές συνεδρίασης.

Κάλεσε δε, τους Ρώσους πολίτες να προσέξουν την υγεία τους και να αποδεχθούν με κατανόηση όλα τα μέτρα αντιμετώπισης του Covid-2019.

«Όλα τα μέτρα λαμβάνονται για την αποτροπή του κορονοϊού. Αυτό είναι το κύριο κίνητρο. Γι’ αυτό η απειλή εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, παρά την κατάσταση που επικρατεί εκτός Ρωσίας» κατέληξε ο Μισούστιν.
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, Ρωσία, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK