19:10 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Περιορισμούς στην πτήσεις προς Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εισάγει η Ρωσία, εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν εισήγαγε προσωρινά περιορισμούς στις πτήσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Το ρωσικό Υπουργείο Μεταφορών θα πρέπει να διασφαλίσει ότι από τις 00:00 στις 20 Μαρτίου 2020 ώρα Μόσχας, θα υπάρχει ένας προσωρινός περιορισμός της μεταφοράς επιβατών από τη Ρωσία στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αντίστροφα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Εξαιρέσεις θα υπάρχουν για τακτικές πτήσεις από τη Μόσχα για το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Αμπού Ντάμπι που διέρχονται από το διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο (τερματικός σταθμός F).

Η Ρωσία περιορίζει προσωρινά τις πτήσεις και προς ευρωπαϊκές χώρες

Το ρωσικό κέντρο αντιμετώπισης του κορονοϊού, είχε ανακοινώσει την Παρασκευή, πως η Ρωσία περιορίζει προσωρινά τις πτήσεις προς κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελβετία και τη Νορβηγία.

«Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια της χώρας, να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη Ρωσία, αποφασίστηκε πως από τις 00:00 π.μ. στις 16 Μαρτίου 2020, θα περιοριστούν προσωρινά τα αεροπορικά ταξίδια από το ρωσικό έδαφος προς χώρες που είναι κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επεσήμανε το ρωσικό κέντρο.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται, η Ρωσία διατηρεί τα αεροπορικά ταξίδια προς τις πρωτεύουσες των χωρών της Ε.Ε. και τις πτήσεις τσάρτερ που προορίζονται για την επιστροφή των Ρώσων πολιτών στην πατρίδα τους.

Παρόμοια μέτρα, θα εφαρμοστούν και στις πτήσεις προς την Ελβετία και τη Νορβηγία.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
πτήσεις, πτήση, ΗΠΑ, Ρωσία, κοροναϊός, κορονοϊός, Μιχαήλ Μισούστιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK