ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 20
Βρείτε μας

Καθησυχαστικός ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ρωσίας, Ντμίτρι Πέσκοφ, σχετικά με την κατάσταση υγείας του Ρώσου Προέδρου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος προστατεύεται 24 ώρες το 24ωρo από τον κορονοϊό, δήλωσε το Κρεμλίνο νωρίτερα σήμερα, επισημαίνοντας ότι όλο το προσωπικό που συμμετέχει και τον ακολουθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του εξετάζεται διαρκώς για τον νέο ιό.

«Οτιδήποτε κρίνεται αναγκαίο για την προστασία του Προέδρου από τους ιούς και από άλλες ασθένειες, γίνεται 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ντμίτρι Πέσκοφ, προσθέτοντας:

«Το πρόγραμμα εργασίας του Προέδρου είναι ανοίκτο προς το κοινό και αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την κατάσταση της υγείας του».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πάντως, επισκέφθηκε σήμερα την Κριμαία, με τους δημοσιογράφους που τον συνόδευσαν να έχουν υποβληθεί, προηγουμένως, σε εξετάσεις για τον κορονοϊό

Ο Πέσκοφ δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη της Ρωσίας έχουν εξεταστεί για τον νέο κορονοϊό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Ρωσία, μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει 147 κρούσματα κορονοϊού, με τις αρχές να απαγορεύουν προσωρινά την είσοδο στη χώρα σε όλους τους ξένους υπήκοους, στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για αποτροπή εξάπλωσης του ιού.  

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ντμίτρι Πέσκοφ, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK