18:54 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, η Ρωσία θα προχωρήσει στο κλείσιμο των σχολείων της για τρεις εβδομάδες.

Στο κλείσιμο όλων των σχολείων της για τρεις εβδομάδες προχωράει η Ρωσία, λόγω της ευρύτερης εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Όπως δήλωσαν, σήμερα, αξιωματούχοι του υπουργείου Παιδείας η διακοπή των σχολείων θα αποτελέσει μια ευρύτερη παράταση των καθιερωμένων διακοπών της άνοιξης, με την ελπίδα, όμως, τα μαθήματα να συνεχιστούν κανονικά και εξ αποστάσεως.

Η Ρωσία, μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει συνολικά 114 κρούσματα του νέου κορονοϊού. Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει στη λήψη δραστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού, όπως το προσωρινό κλείσιμο των συνόρων σε όλους τους ξένους υπηκόους και η εξέταση των πολιτών που γύρισαν από την Ευρώπη στη Ρωσία τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, οι αρχές έχουν θέσει περιορισμούς στις δημόσιες εκδηλώσεις, ενώ έχουν προτείνει στους πολίτες τους να εργάζονται ή να διαβάζουν από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν το κλείσιμο όλων των σχολείων της πόλης, καθώς και την απαγόρευση εκδηλώσεων με πάνω από 50 ανθρώπους.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κλειστά σχολεία, Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK