ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 50
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δεν έκανε το τεστ για κορονοϊό, επειδή ο επικεφαλής του κράτους αισθάνεται υπέροχα και συνεχίζει να εργάζεται με αυτοπεποίθηση, ανέφερε ο Ντμίτρι Πέσκοφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου ηγέτη.

«Ο πρόεδρος δεν έχει μια τέτοια ανάγκη να κάνει το τεστ για κορονοϊό. Δεν έχει συμπτώματα, δόξα τω Θεώ, νιώθει κι εργάζεται καλά, συνεχίζει να δουλεύει», ανέφερε ο Πέσκοφ, σχολιάζοντας την ερώτηση για το καταπόσο ο πρόεδρος Πούτιν πέρασε το τεστ κορονοϊού.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε ότι καθένας στον κύκλο του προέδρου κάνει το τεστ του κορονοϊού, αυτές είναι δικαιολογημένες προφυλάξεις, ώστε ο επικεφαλής του κράτους να συνεχίσει να εργάζεται με αυτοπεποίθηση, δήλωσε.

«Το θεωρούμε ένα δικαιολογημένο μέτρο προφύλαξης, ώστε ο πρόεδρος να συνεχίσει να εργάζεται με αυτοπεποίθηση. Όλοι γύρω του πρέπει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα», ανέφερε ο εκπρόσωπος, απαντώντας στην ερώτηση για το καταπόσο όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με τον πρόεδρο πρέπει στ’ αλήθεια να περάσουν το τεστ για κορονοϊό.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK