13:32 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο πλευρό της Ιταλίας στέκεται η Ρωσία που απέστειλε ειδικούς γιατρούς και εξοπλισμό, όπως οχήματα για απολυμάνσεις, προκειμένου να συνδράμει στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Συνολικά εννέα αεροσκάφη μετέφεραν περίπου 100 ειδικούς στρατιωτικούς γιατρούς στην Ιταλία προκειμένου να βοηθήσουν τη χώρα στη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Η Ιταλία πλήττεται από τον COVID-19 περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, με περισσότερα από 60.000 κρούσματα και περισσότερους από 5.400 θανάτους. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επιβεβαίωσε το Σάββατο στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε την ετοιμότητα της Ρωσίας για την παροχή έκτακτης βοήθειας. Αργότερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι ιολόγοι, γιατροί, ιατρικός εξοπλισμός και οχήματα για απολύμανση θα στέλνονταν στην Ιταλία. 

«Εννέα στρατιωτικά αεροσκάφη τύπου Il-76 μετέφεραν στην Ιταλία περίπου 100 Ρώσους ειδικούς, εξοπλισμό και υλικά στο πλαίσιο παροχής βοήθειας στη μάχη κατά του κορονοϊού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κινητές μονάδες με εξοπλισμό για απολύμανση και διαγνωστικά (σ.σ. τεστ) για τον κορονοϊό έφτασαν άμεσα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ιταλίας νοτιοδυτικά της Ρώμης, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
εξοπλισμός, γιατροί, Ρωσία, Ιταλία, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK