15:30 16 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ανέφερε ότι η ψηφοφορία για τις συνταγματικές τροποποιήσεις πρέπει να αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως η ψηφοφορία πρέπει να αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, ψήφισμα το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο, είναι αδύνατον να μπλοκαριστεί εντελώς η εξάπλωση της πανδημίας στη Ρωσία. Το σημαντικότερο είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους, είπε ο Ρώσος πρόεδρος και ανέφερε ότι όλη η χώρα θα έχει πληρωμένη άδεια διάρκειας μιας εβδομάδας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από την απειλή, λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Υπάρχουν χώρες στα σύνορά μας που έχουν ήδη χτυπηθεί σοβαρά από την πανδημία και αντικειμενικά είναι αδύνατο να μπλοκάρουμε πλήρως την εξάπλωσή της στη χώρα μας», σημείωσε ο πρόεδρος Πούτιν.

«Βλέπουμε πόσο σοβαρά ξεδιπλώνεται η κατάσταση με τον κορονοϊό στον πλανήτη. Σε πολλές χώρες ο αριθμός των κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται... Χάρη στα έγκαιρα προληπτικά μέτρα μας κατορθώσαμε να εμποδίσουμε τη μεγάλη εξάπλωση της πανδημίας», σημείωσε

«Προτείνω ένα φόρο 15% σε όσους πάρουν το εισόδημά τους με τη μορφή μερισμάτων σε λογαριασμούς στο εξωτερικό. Φυσικά, αυτό θα απαιτήσει τροποποίηση στις συμφωνίες μας για να αποφύγουμε διπλή φορολογία σε κάποιες χώρες. Ζητώ την κυβέρνηση να οργανώσει την απαιτούμενη διαδικασία. Εάν οι ξένοι εταίροι μας δε δεχτούν τις προτάσεις μας, η Ρωσία θα τραβήξει όλες αυτές τις συμφωνίες μονομερώς», τόνισε ο πρόεδρος Πούτιν.

Όπως τόνισε στο διάγγελμά του ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, όλες οι υπηρεσίας πρώτης ανάγκης στη Ρωσία συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής μεταφοράς, των αρχών ασφαλείας, και των ιατρικών δομών, θα παραμείνουν ενεργές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι στο πλαίσιο της προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού COVID-19 στη Ρωσία, η προγραμματισμένη για τις 22 Απρίλη ψηφοφορία για τις συνταγματικές τροποποιήσεις πρέπει να αναβληθεί.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK