16:44 16 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Δύο άνθρωποι, 73 και 88 ετών αντίστοιχα, που είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό, πέθαναν στη Μόσχα, με τους δύο άντρες να υποφέρουν επίσης από πνευμονία και συγγενικές παθήσεις, όπως ανέφερε το κέντρο διαχείρισης κρίσεων, σήμερα Τετάρτη 25η Μάρτη.

«Δύο ηλικιωμένοι ασθενείς με κορονοϊό πέθαναν στη Μόσχα, Η διάγνωση των ασθενών, 88 και 73 ετών αντίστοιχα, διαγνώστηκαν με κορονοϊό εν ζωή. Επιπροσθέτως, είχαν πνευμονία και συγγενικές παθήσεις ανέφερε, το κέντρο σε ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε σε διάγγελμά του για την πανδημία κορονοϊού, ότι είναι αδύνατον να μπλοκαριστεί εντελώς η εξάπλωση της πανδημίας στη Ρωσία. «Το σημαντικότερο είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος και ανέφερε ότι όλη η χώρα θα έχει πληρωμένη άδεια διάρκειας μιας εβδομάδας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας.

Όλες οι υπηρεσίας πρώτης ανάγκης στη Ρωσία συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής μεταφοράς, των αρχών ασφαλείας, και των ιατρικών δομών, θα παραμείνουν ενεργές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από την απειλή, λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Υπάρχουν χώρες στα σύνορά μας που έχουν ήδη χτυπηθεί σοβαρά από την πανδημία και αντικειμενικά είναι αδύνατο να μπλοκάρουμε πλήρως την εξάπλωσή της στη χώρα μας», σημείωσε ο πρόεδρος Πούτιν.

«Βλέπουμε πόσο σοβαρά ξεδιπλώνεται η κατάσταση με τον κορονοϊό στον πλανήτη. Σε πολλές χώρες ο αριθμός των κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται... Χάρη στα έγκαιρα προληπτικά μέτρα μας κατορθώσαμε να εμποδίσουμε τη μεγάλη εξάπλωση της πανδημίας», σημείωσε.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK