22:13 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα logo του ρωσικού και των διεθνών μέσων του πρακτορείου ειδήσεων Rossiya Segodnya άλλαξε εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, με τις υπηρεσίες του πρακτορείου σε όλο τον κόσμο να λειτουργούν πλέον από απόσταση προκειμένου να συμβαδίζουν με τα προληπτικά μέτρα, μεταξύ αυτών του κατ’οίκον περιορισμού.

Το logo δείχνει ένα σπίτι μέσω του οποίου και με βάση των τελευταίων εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού, το πρακτορείο ειδήσεων θέλει να μεταδώσει το μήνυμα ότι το να μείνουμε σπίτι θα σώσει ζωές. 

«Η αυτοαπομόνωση είναι ασφαλής και σωστή, και σώζει εμάς και τους αγαπημένους μας από την περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Το νέο γραφικό με το σπίτι συμβολίζει ακριβώς αυτό. Σήμερα, θα εμφανίζεται σε στη νέα μορφή του ria.ru, τα site του Rossiya Segodnya που είναι στα ρώσικα, στις ιστοσελίδες του Sputnik, των ραδιοφωνικών σταθμών του Sputnik, καθώς και στις σελίδες στα social media» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αυτή είναι η απάντηση του πρακτορείου ειδήσεων στην εξάπλωση του κορονοϊού και καλεί όλους να συμμετέχουν ενεργά στη μάχη κατά της πανδημίας. 

«Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει ένα εμπόδιο κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ωστόσο κανένα μέτρο δεν είναι αρκετό αν οι άνθρωποι δεν βοηθήσουν ο ένας τον άλλο» αναφέρεται ακόμα.

Περισσότεροι από 472.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί παγκοσμίως, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 21.000, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Rossiya Segodnya, Sputnik
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK