15:58 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 20
Βρείτε μας

Μέχρι στιγμής υπάρχουν λιγότερα από 900 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Ρωσία, παρόλα αυτά η κυβέρνηση έχει εισάγει μέτρα αυτοαπομόνωσης για να εμποδίσει την εξάπλωση.

Δεν υπάρχει ανάγκη για να εφαρμογή αυστηρής καραντίνας εντός της Ρωσίας τόνισε η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη χώρα Μελίτα Βουτζνόβιτς. 

Όπως δήλωσε, οι προσπάθειες της Ρωσίας στη μάχη κατά του κορονοϊού συντάσσονται με τις συστάσεις του οργανισμού και η Μόσχα βρίσκεται «ένα βήμα μπροστά» στην καταπολέμηση του COVID-19. 

«Τα μέτρα που έχει επιβάλλει η Ρωσία από την πρώτη ημέρα που ο ΠΟΫ έλαβε ειδοποίηση από την Κίνα ότι υπάρχει νέος ιός, είναι θαυμάσια, γιατί δεν είναι μόνο ένα μέτρο αλλά μία ομάδα μέτρων, που διευρύνονται» ανέφερε.

«Η Ρωσία ουσιαστικά έχει προχωρήσει πέρα από τη μόλυνση χάρη στην προετοιμασία, συμπεριλαμβανομένης τόσο της επιδημικής παρατήρησης όσο και της αυτοαπομόνωσης» ανέφερε.

Η εκπρόσωπος του ΠΟΫ πρόσθεσε ακόμα ότι αν Ρωσία και Μόσχα διατηρήσουν την αυτοπειθαρχία δεν θα χρειαστεί αυστηρή καραντίνα καθώς υπάρχουν παραδείγματα χωρών που κατάφεραν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού χωρίς την επιβολή σκληρών μέτρων.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
μέτρα προστασίας, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, COVID-19, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK